Tulevat koulutukset

Yksityistunnit

Voit varata yksityistunnin pennun tai aikuisen kanssa. 

Yksityistunteja noutajarotuisille koirille: Tunneilla voidaan keskittyä noutuharjoituksiin, hajutyöskentelyyn ja ohjaajan ja koiran yhteistyöhön sekä hyvään rinnalla kulkemiseen.

Yksityistunteja muille roduille: Tarjoan koiratanssin yksityistunteja, ohjaajan ja koiran yhteistyöhön sekä hyvään rinnalla kulkemiseen.

Yksityistunnit alkaen 50 €/ tunti. Neljän kerran (4) paketti 180 €.

Jos tunteja varten varataan maksullinen tila, niin tämä lisätään kuluihin tai jos koulutus tapahtuu muualla kuin kouluttajan järjestämässä paikassa, niin hintaan lisätään matkakulut. 

Tiedustelut: kennel.icywaters(at)gmail.com

Ryhmäkoulutukset


Noutokoulutus: 

Kurssilla harjoitellaan noudon perusteita erilaisten harjoitteiden avulla ja halukkaat saavat tutustua riistaan. Pääosaharjoituksista tehdään leluilla ja dameilla. Kurssikertoja on neljä. Hinta on 80 €/koirakko.

Kysy yksityis- tai kahden koiran koulutusta.


Hajutyö: 

Kurssilla harjoitellaan tunnistamaan noseworkissä käytettävää hajua eli eukalyptusta. Kurssi koostuu perusteista ja hajun tunnistamisesta. Saat mukaan eukalyptus hydrolaattia tippapullossa, jotta harjoituksia voi jatkaa kotona. Kurssikertoja on kolme. Hinta 65 €/koirakko.

Kysy yksityis- tai kahden koiran koulutusta. 


Pohjataidot ja mitä harrastaisin?: Kurssilla käydään läpi harrastuskoiralle hyödyllisiä pohjataitoja mm. palkkausta, rauhoittumista, aktivoitumista tehtäville, häiriöitä ja luopumista. Kurssilla pohditaan myös, mikä voisi olla koirakolle hyvä harrastus. Jos jokin kerta ei käy, pakettiin kuuluu korvaava kerta.

Seuraavat koulutukset tulossa keväällä 2023.