Tulevat koulutukset

Yksityistunnit

Voit varata yksityistunnin pennun tai aikuisen kanssa. 

Yksityistunteja noutajarotuisille koirille: Tunneilla voidaan keskittyä noutuharjoituksiin, hajutyöskentelyyn ja ohjaajan ja koiran yhteistyöhön sekä hyvään rinnalla kulkemiseen.

Yksityistunteja muille roduille: Tarjoan koiratanssin yksityistunteja, ohjaajan ja koiran yhteistyöhön sekä hyvään rinnalla kulkemiseen.

Yksityistunnit alkaen 50 €/ tunti. Neljän kerran (4) paketti 180 €.

Jos tunteja varten varataan maksullinen tila, niin tämä lisätään kuluihin tai jos koulutus tapahtuu muualla kuin kouluttajan järjestämässä paikassa, niin hintaan lisätään matkakulut. 

Tiedustelut: kennel.icywaters(at)gmail.com

Ryhmäkoulutukset

Noutokoulutus:

Kurssilla harjoitellaan noudon perusteita erilaisten harjoitteiden avulla ja halukkaat saavat tutustua riistaan. Pääosaharjoituksista tehdään leluilla ja dameilla.

Kurssikertoja on neljä. Mukaan mahtuu 3 koirakkoa. Hinta on 80 €/koirakko. Koulutukset ovat Tampereella.


Noutokoulutus:

Kysy myös yksityis- tai kahden koiran koulutusta. Koulutus suunnitellaan koirakoiden tarpeiden mukaan.


Arkitottelevaisuuskurssi eri roduille

Kurssilla harjoitellaan malttia, rennosti remmissä käytöstä, luoksetuloa ja tehdään myös erilaisia temppuja tehtäviä. Kaikki harjoitukset ovat Tampereen seudulla. Paikat vaihtuvat kurssin aikana, jotta häiriöt ovat erilaisia.

Kurssin hinta on 80 €. 

Arkitottelevaisuuskurssi noutajille

Kurssilla harjoitellaan malttia, rennosti remmissä käytöstä, luoksetuloa ja tehdään myös erilaisia temppuja tehtäviä. Kaikki harjoitukset ovat ulkona Tampereella. Paikat vaihtuvat kurssin aikana, jotta häiriöt ovat erilaisia.

Seuraava kurssi on tulossa kevät talvella 2024.

Kurssin hinta on 80 €/ koirakko tai 20 € /kerta.  Mukaan otetaan kerralla 3 koirakkoa. Ilmoittautumiset kennel.icywaters (at) gmail.com .


Pohjataidot ja mitä harrastaisin?:

Kurssilla käydään läpi harrastuskoiralle hyödyllisiä pohjataitoja mm. palkkausta, rauhoittumista, aktivoitumista tehtäville, häiriöitä ja luopumista. Kurssilla pohditaan myös, mikä voisi olla koirakolle hyvä harrastus. Jos jokin kerta ei käy, pakettiin kuuluu korvaava kerta.

Hajutyö: 

Kurssilla harjoitellaan tunnistamaan noseworkissä käytettävää hajua eli eukalyptusta. Kurssi koostuu perusteista ja hajun tunnistamisesta. Saat mukaan eukalyptus hydrolaattia tippapullossa, jotta harjoituksia voi jatkaa kotona. Kurssikertoja on kolme. Hinta 70 €/koirakko.

Kysy yksityis- tai kahden koiran koulutusta.